Over SAB Goblin.nl

SAB Goblin.nl is ontstaan door een passie voor de RC heli wereld. Met een ervaring van meer dan 25 jaar in de RC branche zijn wij distributeur geworden van SAB Goblin Helicopters in Nederland. 

Bestel je een artikel bij ons, dan kun je ook service verwachten van ons, door een ervaren RC modelbouwer. Wij kunnen communiceren via whatsapp, telefonisch en email om het u gemakkelijk te maken en de lijnen kort te houden. 

Sabgoblin.nl staat voor: 

  • Producten van topkwaliteit
  • Wij staan voor service
  • U word geholpen door een ervaren RC Modelbouwer, wij zijn er om u te helpen
  • Wij blijven service leveren, ook na uw aankoop
  • Wij "kennen" ons assortiment aan artikelen en hebben dit in de meeste gevallen ook zelf geprobeerd en/of getest
  • Eerlijke prijzen, eerlijke artikelen, wij prijzen onze artikelen eerlijk

Voorraad

De voorraad word steeds groter en uitgebreider, hierdoor komen er steeds meer artikelen fysiek op voorraad. Dit betekent voor u als klant dat we steeds meer uit eigen voorraad kunnen leveren en u dus direct kunnen voorzien in wat u nodig heeft. Mocht er een artikel (nog) niet op de webshop staan en/of deze is nog niet bij ons in voorraad, dan kunnen we u hierin vast voorzien door ons breed netwerk aan leveranciers. Stuur ons gerust een whatsapp, email of bel ons gewoon met wat u zoekt.

Ervaring

Zelf ben ik een DieHard RC modelbouwer, ik rij (aso) met een Hobao Hyper VS, vlieg ervaring met SAB Goblin Helicopters en heb een zelfbouw FPV drone. Kennis en ervaring in elektro techniek.

Toekomst

Wij streven ernaar om u in de toekomst te kunnen voorzien vanuit een lokatie (showroom) waar u ook uw bestelling kan afhalen en ook de artikelen en Helicopters kunt zien.